Trygghet och kunskap

Församlingsresor är Exodus Resors samlade kunskap om resor för församlingar. Alltsedan 1990-talet har Exodus Resor anordnat resor för ”den kristna världen”. Vi har under åren samlat på oss en stor erfarenhet av resor just för församlingar och andra grupper med kyrklig anknytning. Våra resmål går ”genom yttre och inre landskap” och vi önskar alltid att man ska komma hem berikad på många sätt från en resa.

Denna erfarenhet vill vi gärna ställa till församlingarnas förfogande genom att utforma resor som passar för olika grupper. Oberoende om det är en konfirmandgrupp eller en studiegrupp för vuxna kan vi hjälpa till med arrangemanget. Om kören vill åka eller om det är arbetslaget som vill utforska något tillsammans så utformar vi gärna ett program tillsammans med er.

Vi har erfarenhet och kontakter på många resmål. Genom att vi har hållit på med resor för olika kristna grupper har vi arbetat upp ett kontaktnät och en erfarenhet som underlättar vid planeringen av resor för församlingen.

Under rubriken ”Församlingsresor” samlar vi vår kunskap för att utforma en resa just för er.

Svenska Resebyråföreningen

Vi är med i SRF – Svenska Resebyråföreningen i och med att vi ägs av Tranås Resebyrå AB. Vi har även resegarantier för paketresor och IATA så att vi kan skriva ut flygbiljetter. Vi arbetar med välrenommerade flygbolag och har särskilt förmånliga paketpriser med många flygbolag.

Få ett förslag på din resa!

Kontakta oss så får ni ett förslag på en resa utifrån era önskemål.