En subventionerad resa för dig som är präst eller annan ledare och som har ambitionen att i framtiden leda en egen gruppresa.

Under några dagar ska vi se det bästa av det heliga landet och bekanta oss med så många av de bibliska platserna som möjligt. Programmet är flexibelt och anpassas efter öppethållanden mm.
Vi räknar med att kunna besöka Galiléen med Nasaret, Kana, saligprisningarnas berg, Kafarnaum med mera.
Via Jordandalen kan vi ta oss till Jeriko och Döda Havet. Vi åker upp till Jerusalem för att se Betlehem, Olivberget, Getsemane, Gamla stan mm.

Under större delen av resan finns Anders Sjöberg med som sakkunnig ledare. Han var under 12 år lektor på Johannelunds teologiska högskola och 9 år generalsekreterare i EFS. Med ett specialintresse om kristendomen och dess judiska bakgrund leder han många resor till Israel för att fördjupa kunskapen om den hebreiska bibeln/det gamla testamentet och det nya testamentet.
Irén Kärrbrant finns också med på resan. Hon är licensierad guide i Israel och leder många grupper på resor genom landet.

Denna studieresa är alltså avsedd för dig som kan tänka dig att samla en grupp till en resa i framtiden. Resans pris är kraftigt subventionerat och när du samlat ihop en grupp och genomfört en resa via oss återbetalas hela summan.

Pris endast: 4 995:-
Enkelrumstillägg: 975:-
Avbeställningsskydd: 325:-

Allt detta ingår:
Flyg från Arlanda, logi i dubbelrum med frukost och middag, alla utflykter och entréer samt guider

För bokning:
Maila forsamlingsresor@exodusresor.se eller ring 046 140 590