Konfirmationsresor

En resa kan vara en stor hjälp i konfirmandundervisningen som ger gemenskap och sammanhållning i gruppen och en fantastisk möjlighet till kunskap om t.ex bibliska platser. Vi har många exempel på lämpliga resmål för konfirmander.

Följ med på våra spännande konfaresor till Det heliga landet

I programmet finner ni de viktigaste heliga platserna plus spännande aktiviteter som Manara klippan, Hiskias tunnel, vandring på Jerusalems murar, Döda Havet m.m.
Boka in er grupp, och fråga oss om möjlighet till en egen avresetid. ”En vecka på landets bibliska platser ger mer än ett års studier!”
Allt detta ingår:  Direktflyg Stockholm Arlanda -Tel Aviv, del i fler-bäddsrum, 7 nätter med frukost och middag, alla entréer och utflykter enl. program, lokal svensktalande guide, svensk reseledare och kaplan. Detta ingår inte: Avbeställningsskydd, reseförsäkring, måltidsdrycker, dricks till chaufför och lokalguide.

Kontakta oss gärna vid intresse på 046 140 590 eller info@exodusresor.se!

Flera resmål:

– Vandra en vecka med din konfirmandgrupp i Spanien. En konfirmationsresa är en upplevelse för hela  människan.
Vandringspaket med 5 dagars vandring mellan 1 och 2 mil per dag till Santiago de Compostela, där den hl Jakobs är begravd.

– Det heliga landet. På en konfirmationsresa kan man besöka många bibliska platser i Det heliga landet. Boende på enkla hotell betyder en bra pris. Där finns möjlighet att vandra, bada och multikulturella upplevelser.

– I Luthers fotspår är en 5 dagars bussutflykt till viktiga platser där Reformationen började. På den konfirmationsresa stannar vi på Wartburg,  där han översatte det nya testamentet och på Augustinerklostret i Erfurt och Wittenberg där han slår fast sina teser på kyrkoportalen.

*Berlin med besök i koncentrationsläger program för 3 dagar finns här klicka här

*Vandra på Camino i Spanien program för en vecka finns här klicka här

*Grekland – Aten, Patmos

*Rom

*Malta

*Polen

*M.fl.

VÄLKOMMEN med din förfrågan!
FÖRFRÅGAN